Sergei Rebrov (FTC): – Az előző idényben a bajnokságban és a kupában is többször találkoztunk a Kisvárdával, az akkor lejátszott mérkőzésekből már nem indulhatunk ki, mert ez már az új szezon, mindkét csapatnál voltak változások. Koncentrálnunk kell, hiszen a Kisvárda jó erőkből áll, szervezett, erős csapat. Vasárnap újra hazai pályán, a saját közönségünk előtt fogunk játszani, a célunk pedig nem is lehet más, mint a három pont megszerzése. Ezúttal is azt várom, hogy mindenki kellően motivált és felkészült legyen. Elegendő labdarúgó alkotja a keretünket, úgy érzem, készen állunk Kisvárda elleni bajnokira.  (fradi.hu)

Miriuta László (Kisvárda):Annak ellenére, hogy a múlt hétvégén kupameccset kellett játszanunk, tartottuk a megszokott bajnoki ritmust, a legjobbnak vélt csapatunkkal léptünk pályára Pilisen is. Az csak az én személyes véleményem, hogy a kupameccseket hétközben kellene játszani, de nincs ezzel baj, alkalmazkodtunk a kiíráshoz. A Ferencváros elleni mérkőzésnek természetesen nem mi vagyunk az esélyesei, de tartogatott már a futball csodát. Nem kell félni semmitől, élvezni kell a futballt, hiszen gyönyörű stadionban, remek ellenféllel szemben játszhatunk. Egykori Fradi-játékosként számomra mindig jó érzés a zöld-fehér klub vendégségébe érkezni, de az érzelmeket félreteszem, és azon leszek, hogy a Kisvárdát segítsem minél kedvezőbb eredményhez a vasárnapi mérkőzésen. (kisvardafc.hu)

Nikolic: “Ma mérkőzést rendeztek Sóstón, de mi nem érkeztünk meg rá”; Feczkó: “Kétszer annyi helyzetünk volt, mégis ők nyertek” – edzői értékelések