A Ferencváros kapusa és kétgólos csatára, azaz Dibusz Dénes és Davide Lanzafame értékelte a találkozót követően a máltai Valletta FC elleni Bajnokok Ligája-selejtezőt (3-1).

Dibusz Dénes:A 3-0 tényleg jobb eredmény lett volna, de ha úgy nézem, a végén kaphattunk volna még egyet. A végére picit dekoncentráltak lettünk, nem tudtuk úgy megtartani a labdákat, nem nyertünk párharcokat a középpályán, emiatt alakítottak ki lehetőségeket, az egyiket sajnos gólra is váltották. A visszavágón sem szabad belealudni a meccsbe, ebből az eredményből még bármi kisülhet. Úgy kell kimennünk idegenben is, hogy győzni akarunk. Szerintem a máltaiak agresszív játékstílusát jól tudtuk kezelni, nem alakult ki kakaskodás a pályán, hideg fejjel tudtuk kontrollálni. Biztos, hogy fognak változtatni, hiszen gólokat kell majd szerezniük, nekünk pedig kellőképp ki kell elemezni a mai mérkőzést, mert szerintem nem úgy játszottunk, ahogy szerettünk volna.

Csúnya lett volna a 3-2, figyelmeztető jel volt a vége a visszavágót illetően. 

BL: Sokat érhet a Messiás gólja, a horvátok a Fradi bukásában bíznak – lapszemle


Davide Lanzafame:Kár a végén bekapott gólért, de győztünk 3-1-re, ami most a legfontosabb.

Hogy miért cseréltek le? Ezt nem tőlem, hanem az edzőnktől kellene megkérdezni, de nekem ez nem jelentett problémát.

Próbáltam a maximumot nyújtani a nekem jutó idő alatt, szereztem két gólt, nekem ez a dolgom. A máltai visszavágó eléggé más lesz, már csak az időjárás miatt is, de az előnyünk megvan, erre kell építkeznünk. A sérülésem már nagyjából rendben van, az első két meccsen okozott még inkább kisebb problémát.