Magyar Kupa, elődöntő: ETO – Ferencváros 1-4

Beszámoló itt!

A két szakvezető így értékelte a kupaelődöntőn történteket a szerdai találkozót követően.

Klausz László (ETO):Megérdemelte a továbbjutást a Fradi, viszont bosszús vagyok, mert mind a négy gól egyéni hiba után született.

Huszonöt percig működött, amit elterveztünk, aztán jött az első hiba.

A második félidőben is bátran játszottunk, gólt szereztünk, sok fiatal volt a pályán, úgyhogy jó úton járunk. (eto.hu)

Sztanyiszlav Csercseszov (FTC):Nagyon örülök ennek a győzelemnek. Tudtuk jól, hogy az ellenfél korábban kiejtette a Puskást és a Fehérvárt is a kupából, ezért biztosak voltunk benne, hogy 100 százalékos teljesítményre lesz szükségünk ahhoz, hogy kivívjuk a továbbjutást. Megfelelő volt a felkészülésünk, azt kaptam vissza a pályán, amit korábban megbeszéltünk.

Talán kívülről egyszerűnek tűnhet ez a döntőbe jutás, belülről nem volt az. Megfelelően kellett felkészíteni a játékosokat és egy nagyon jó játék kellett ahhoz, hogy továbbjussunk.

Igen, korábban a stábommal Lengyelországban sikerült kupát nyerni. Szerintem a kupa mindig különleges alkalom, egyfajta ünnep, nagyon örülök annak, hogy a szurkolóinkkal együtt lehetünk majd a Puskás Arénában. A Paks elleni legutóbbi meccsünk jó ideje volt már, azt magam mögött hagytam, most a vasárnapi feladatra, a derbire kell koncentrálnunk. Minden következő mérkőzésről, mint a döntőről is majd a derbi után fogunk beszélni. A miénk a legjobb stadion, telt ház előtt fogadjuk majd az Újpestet. Biztos vagyok benne, hogy a szurkolók teszik majd a dolgukat és támogatnak minket, nekünk is tenni kell a dolgunkat a pályán. (fradi.hu)

Kidőlt a Fradi leggólerősebb játékosa, vége a szezonjának: “Bízunk benne, hogy a lehetséges BL-selejtezőkön már számíthatunk rá”