A Fradi az első pillanattól uralta a mérkőzést. A 24. percben jött az első gól: a győri védők nem tudtak felszabadítani, Boli pedig négy méterről a kapuba kanalazta a labdát. A 33. percben Loncar ívelt középre egy szabadrúgást, Zachariassen pedig hét méterről a léc alá fejelt. A hajrá is a vendégeké volt, Zachariassen löketét a léc fölé tolta Fadgyas, majd Mmaee fejese ment fölé.

A második félidő elején újabb gólt lőtt a Fradi: a győri védők megint határozatlanok voltak, Tokmac labdát szerzett, középre adott, Boli két lépésről a hálóba gurított. Ezt követően feljött az ETO, a 74. percben Bacsa fejesével a szépítés is összejött.

Négy perccel később Marin lőtt kapura, Lipták pedig a saját kapujába fejelte a labdát, kialakítva ezzel a 4-1-es végeredményt.

A Magyar Kupa döntőjében a Ferencváros ellenfele a Paks lesz. A finálét május 11-én rendezik a Puskás Arénában.

Magyar Kupa, elődöntő:

ETO – Ferencváros 1-4 (Bacsa 74., ill. Boli 24., 52., Zachariassen 33., Lipták 78. – öngól)

ETO: Fadgyas – Kovács K., Kiss M. (Bacsa 62.), Lipták, Csonka – Forgács, Tuboly, Toma, Vitális (Berki 62.) – Farkas B., Óvári (Vernes 62.)

Ferencváros: Dibusz – Somalia, S. Mmaee, Blazic (Kovacevic 56.), Pászka – Esiti, Loncar (Besic 75.), Zachariassen, Auzqiu (Laidouni 56.) – Tokmac (Marin 64.), Boli (Bassey 75.)