Csütörtökön, olaszországi sajtóhírek alapján már beszámoltunk arról, hogy Edoardo Masciangelo személyében olasz kiszemeltje van a Ferencvárosnak. A Serie B-ből kiesett Pescara balhátvédjét első körben kölcsönben szerződtetné a magyar bajnok.

Masciangelo kapcsán megszólalt a Pescara elnöke, Daniele Sebastiani is, aki elismerte a Ferencvárossal zajló tárgyalások tényét, de mint mondta, egyelőre távol állnak a felek a megegyezéstől.

A 24 éves bekknek/szélsőnek ugyanis 2024-ig szól a szerződése az immáron harmadosztályú klubnál, így az olaszok egyelőre inkább a végleges eladásban, mintsem a kölcsönben gondolkodnának.

Meg tudom erősíteni, hogy szerződtetnék Masciangelót, de jelenleg távol állnak az álláspontok. Mi csak a játékos végleges eladásában gondolkodunk – ha ebben nem tudunk megegyezni, akkor marad nálunk

– mondta Sebastiani a PescaraSport24 oldalának.

Az AS Rómánál nevelkedett, fővárosi születésű futballista szerepelt többek között a Fiorentina utánpótlásában, a Piacenzánál és a svájci Luganónál is, de 2020 elején még a Juventus szerződtetett játékosa volt, igaz, az első csapatban egyszer sem szerepelt a torinóiaknál. A Juve szűk másfél éve, 2,3 millió euróért adta el a Pescarának, ahol alapembernek számított.