Az átigazolási ügyekben igencsak járatos Gianluca Di Marzio oldalán számoltak be arról, hogy a Ferencváros bejelentkezett a legutóbb az olasz másodosztályban szerepelt Pescaránál a 24 éves balhátvéd, Edoardo Masciangelo ügyében, a magyar bajnok kölcsönben, de kivásárlási opcióval vinné az olasz futballistát.

A portál úgy tudja, a Spalnál és a Bresciánál, sőt, korábban, még az év elején a Sampdoriánál is felmerült Masciangelo szerződtetése. A középpálya bal oldalán is bevethető balbekk alapembernek számított az előző idényben végül kiesett csapatánál, hiszen 29 bajnokin lépett pályára (egy gólpassza volt).

Az AS Rómánál nevelkedett, fővárosi születésű futballista szerepelt többek között a Fiorentina utánpótlásában, a Piacenzánál és a svájci Luganónál is, de 2020 elején még a Juventus szerződtetett játékosa volt, igaz, az első csapatban egyszer sem szerepelt a torinóiaknál. A Juve szűk másfél éve 2,3 millió euróért adta el a Pescarának.

A Ferencvárosnak Marcel Heister távozása és Fehérvárra igazolása miatt lenne szüksége balhátvédre, az ulloi129.hu szurkolói oldal pedig úgy tudja, hogy nem lehetetlen, hogy a fenti olasz sajtóinformáció igaz, azaz Masciangelo valóban képben lehet az FTC-nél.