Nyertünk, de pontosan ugyanolyan érzéseink vannak, mintha veszítettünk volna. Ez nem volt elég. Jól játszottunk, de a pálya utolsó harmadában nem voltunk elég jók. Azzal a minőséggel, amit képviselünk és amire képesek vagyunk, többet kellett volna kihozni a mérkőzésből. Az utolsó percekig jól játszottunk, döntésre kellett volna vinnünk a meccset. Hatalmas kár érte. Ez volt az a csapat, amelyen túl kellett volna jutnunk – kezdte a meccs utáni értékelését Stanislav Tecl, a Slavia Praha támadója, aki hosszú idő után játszott a Ferencváros ellen a kezdőben, ráadásul csapatkapitányként.

Amikor a félidőben vezettünk 1-0-ra, meg voltam győződve arról, hogy a szurkolóink előtt két gólt rúgunk az ellenfélnek, és nem lesz semmi kérdés. Sajnos nem így sikerült.

A legtöbb szituációban, amikor a szerencse mellettünk állt volna, akkor az ellenfél oldalára pártolt.

A szurkolók előtt játszani teljesen más volt, mintegy üres stadionban. Ez a hangulat adja a futball értelmét. Sajnos nem örülünk az eredménynek, talán legközelebb.. Hittem a továbbjutásban, de sajnos nem sikerült. Nagyon sajnálom. Sokkal nagyobb nyomás alá kellett volna helyeznünk az ellenfelet, és akkor nem lett volna esélyük. Nem szabad sírnunk a mérkőzés után. Ez már az odavágón eldőlt, ahol 2-0-s vereséget szenvedtünk. A folytatásban az Európa Ligáért fogunk játszani, és ott egyértelműen jobb minőséget kell mutatnunk. Újabb két nagy mérkőzés vár ránk.

A Slavia edzője a Fradi elleni BL-kiesésről: “Volt egy álmunk, húsz lövésből csak egy gólt szereztünk”