Angel Petricsev, a Ludogorec ügyvezetője – Sztojko Sztojev vezetőedzőhöz hasonlóan – teljesen kiegyenlített csatát vár a szerdán megkezdődő, Ferencváros elleni BL-párharctól. A sportlive.bg idézte a razgradi klubvezető szavait.

Látható, hogy a magyar labdarúgás sokat fejlődött, rengeteg pénzt fektettek a sportágba, az infrastruktúrába, egészen más szinten állnak, mint pár évvel ezelőtt. 50-50 százalék az esély a két csapat továbbjutására, egyenlő erők küzdelme következik, persze reméljük, hogy készen állunk arra, hogy mi kerüljünk ki sikerrel a párharcból.

A lehető legrosszabb ellenfelet kaptuk, úgyhogy érthető, ha picit feszült a hangulat. Kemény riválisunk van, így a szükséges tisztelettel tekintünk a Ferencvárosra.

Szeretném viszont, ha a Ludogorec azt a tőle megszokott látványos és kombinatív támadójátékot nyújtaná Budapesten is, amely az elmúlt években jellemző volt rá. Persze azt, hogy milyen felfogásban küldi a pályára a csapatot, a vezetőedző dönti el. Mindent megteszünk, hogy a Ludogorec jobban szerepeljen a nemzetközi porondon, mint egy évvel ezelőtt, tisztában vagyunk az erősségeinkkel és a gyenge pontjainkkal is – tette hozzá Petricsev.

Megvan Rebrov döntése a Fradi kapuskérdéséről: “Nem kell tartanunk a BL-től”