Amit honlapunk már a szerdai napon előrevetített, pénteken hivatalossá vált: a Ferencváros hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették az ősszel az EL-csoportkörben a MOL Vidi FC ellenfeleként szerepelt BATE Boriszov 15-szörös fehérorosz válogatott támadóját, Nyikolaj Szignyevicset.

A 26 éves csatár célja, hogy bajnok legyen a Ferencvárossal, és később a legmagasabb európai szinten mutathassa meg magát zöld-fehér színekben. Az átigazolása után először nyilatkozott a FradiMédiának.

Büszke vagyok arra, hogy Magyarország legnagyobb csapatához tartozhatok. Nagy örömömre szolgál, hogy egy ekkora klubhoz igazolhattam. A Ferencváros egy olyan csapat, amely folyamatosan a fejlődésre koncentrál. Én is a lehető legtöbbet várom el mindig magamtól, itt pedig minden lehetőségem meglesz arra, hogy minél jobb játékos legyek – kezdte Szignyevics a FradiMédiának, elmondta, mennyire ismeri a magyar focit.

Úgy érzem, valamennyire fel vagyok készülve a magyar labdarúgásból. Eddig is ismertem a Ferencváros mellett a Vidi csapatát, valamint az MTK-ban játszik egy barátom, aki ellátott hasznos tanácsokkal.

Végül a céljairól is beszélt.

Egy féléves görögországi kitérőt leszámítva egész karrieremben otthon, Fehéroroszországban játszottam. Most pedig úgy éreztem, hogy váltásra van szükségem. Ez az átigazolás nemcsak a pályafutásomon, hanem az életemen is változtat. Bajnok szeretnék lenni, ha pedig ezt elérjük, akkor később a legmagasabb európai szinten is megmutathatjuk magunkat.

Hivatalos: A Fradi külföldről igazolt 15-szörös válogatott, BL-t megjárt, közel kétméteres csatárt