A második félidei összeomlásról

Nem tudom, mi okozhatta a második félidő elején a rövidzárlatot.

Nem tudok mit mondani, szégyellem magam a csapat nevében is.

Felkészültünk, hogy leszedjük a lepattanó labdákat, mert abból veszélyesek. Erre ebből kaptuk a két gólt és ezzel eldőlt a mérkőzés. Úgy jöttünk ki, hogy megpróbáljuk megfordítani, erre az első bő öt percben el is dőlt, 0-3, kész, vége. Nem a bíró meccse volt, adott egy kiállítást, de ez felejtős, nem mintha ezen múlt volna. De mondom: szégyellem magam. 

A vereség egyik fő okáról

Egy ilyen csapat ellen nem lehet kihagyni ilyen helyzeteket. Ezekkel meg lehetne nyerni a mérkőzéseket, de nem akarom megbántani egyik csapattársamat sem. Tanulnunk kell ebből a mérkőzésből és készülni az EL-playoffra. Meglátjuk, kit hoz elénk a sors. Nem tudom, mit vezetett ide, majd a főnök megmondja. 

Hogyan lehet felállni a pofonból?

Fel kell állni, nincs mese! Meg kell mutatni, profi labdarúgók vagyunk, fel kell állni, ki kell tenni a szívünket-lelkünket a pályára, ma fáj, holnap fájni fog, egy hét múlva ne fájjon! Menjünk, jussunk be az Európa Liga csoportkörébe!

(M4 Sport)

Bajnokok Ligája-selejtező, 3. forduló:

Ferencváros – Dinamo Zagreb 0-4 (Ademi 16., Petković 47., Olmo 55., Gojak 79.) – piros lap: Civic (FTC, 69.)

Továbbjutott a Dinamo, 5-1-s összesítéssel.

Beszámoló és videó itt!

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Dvali, Civic – Haratin, Sigér – Zubkov, Skvarka (Heister, 71.), Tokmac (Varga R., 66.) – Szignyevics (Boli, 84.)

Dinamo Zagreb: Livakovic – Leovac, Peric, Dilaver, Stojanovic – Moro, Ademi, Dani Olmo (Situm, 84.) – Hajrovic (Majer, 77.), Petkovic, Orsic

Rebrov: “Lehet, hogy nem állunk készen a BL-re” – értékelés