Szergej Rebrov, az FTC ukrán szakvezetője a vereség okairól nyilatkozott a Ferencváros és a Dinamo Zagreb Bajnokok Ligája-selejtezőt (0-4) követően.

Sokkal gyorsabbak, erősebbek voltak a középpályán. A játékosaim nem álltak készen erre. De úgy gondolom, hogy ha az első félidőben jobban kihasználjuk a lehetőségeiket, másként is alakulhatott volna ez a mérkőzés. A kiállítás aztán végképp eldöntött mindent.

Lehet, hogy nem állunk még készen a BL-re,

mostantól az Európa Ligára, a következő lépésre kell koncentrálnunk, készülnünk. Van ilyen a futballban, sajnos ma ez velünk fordult elő. Hogy mi hiányzott? Az, hogy gólt szerezzünk. Voltak helyzeteink, sok beadásunk is volt, de nem sikerült betalálnunk.

Azért ne feledjük, hogy olyan csapat ellen játszottunk, amelynek nagyjából 100 millió eurós értéke van, nagyszerű játékosaik vannak. Ugyan már…ellenük állt helyt a csapat, ezért dicséretet érdemel.

Készen kell állnunk a következő mérkőzésekre. Nagy köszönet a szurkolóknak, akik zseniálisan buzdítottak minket! 

Bajnokok Ligája-selejtező, 3. forduló:

Ferencváros – Dinamo Zagreb 0-4 (Ademi 16., Petković 47., Olmo 55., Gojak 79.) – piros lap: Civic (FTC, 69.)

Továbbjutott a Dinamo, 5-1-s összesítéssel.

Beszámoló és videó itt!

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Dvali, Civic – Haratin, Sigér – Zubkov, Skvarka (Heister, 71.), Tokmac (Varga R., 66.) – Szignyevics (Boli, 84.)

Dinamo Zagreb: Livakovic – Leovac, Peric, Dilaver, Stojanovic – Moro, Ademi, Dani Olmo (Situm, 84.) – Hajrovic (Majer, 77.), Petkovic, Orsic

A Fradi csapatkapitánya: “Szégyellem magam – ma fájhat, de egy hét múlva ne fájjon!”