Bár a Hamburger SV története során először esett ki az 1963-ban alapított Bundesligából a múlt héten, egy Németországban megjelent cikk szerint továbbra is komoly vonzóerőt jelent az átigazolási piacon.

Miha Blazic, a Ferencváros szlovén védője nagyon is el tudná képzelni, hogy majd a kikötővárosi csapathoz igazoljon.

Egy topcsapatról beszélünk, egy kisebb álmom valósulhatna meg, ha ott tudnék majd játszani – idézi a fussball.news a bekk a Sport 1-nek adott nyilatkozatát. Hozzáteszik ugyanakkor, hogy Blazicnak 2020-ig élő szerződése van az NB I bajnoki címéért küzdő zöld-fehéreknél.

Doll is támogatná az ötletet

A Ferencváros jelenlegi és a HSV egykori szakvezetője – akit az elmúlt hónapokban többször is hírbe hoztak megint volt klubja kispadjával -, Thomas Doll szerint is megállná a helyét a 25 éves Blazic a német futballban.

Remek srác és egy abszolút remek karakter. Egyértelmű, hogy Blazic megállná a helyét a Bundesligában – mondta a védőről az egykori német válogatott futballista.

Blazic 2017 augusztusában került az FTC-hez és alapemberré vált az idényben a zöldeknél. Ő az NB I leggólerősebb védője is, 6 találatnál jár már. A szlovén légiós nemrég bővebben is nyilatkozott a csakfoci.hu-nak:

“A Fradi Szlovéniában is bajnok lenne” – interjú az NB I leggólerősebb védőjével