Több klub is szívesen szerződtetné a Ferencváros immáron négyszeres NB I-es bajnok támadóját, Tokmac Nguent. Külföldi lapértesülések szerint holland sztárcsapattól, de Ázsiából is van ajánlata a játékosnak, akinek nyáron lejár a szerződése a zöld-fehéreknél.

Az ulloi129.hu-hoz hasonlóan a csakfoci.hu is úgy értesült, hogy Tokmac iránt valóban van érdeklődés külföldről.

Hollandiából is figyelik Tokmacot

Azok után, hogy a Fradi vasárnap drámai körülmények között biztosította be zsinórban negyedik bajnoki címét az Újpest ellen, már a következő szezon csapatát kell építeniük a zöld-fehéreknek.

Az egyik legérdekesebb Tokmac Nguen helyzete, akinek lejár a szerződése a Ferencvárossal, és amellett, hogy a Fradinál szeretnének hosszabbítani vele, úgy tudjuk, több klub is érdeklődik az idei szezonban 8 NB I-es és két nemzetközi kupagólig jutó támadó iránt.

Holland lapértesülések arról írnak, hogy az egyik ilyen egyesület a helyi sztárcsapat, a Feyenoord, amely Luis Sinisterra pótlására szemelte ki az FTC légiósát.

A kolumbiai válogatott csatár fantasztikus formában van, a holland bajnokságban 12 gólig jutott, de az Európa Konferencia Ligában is van 10 találata, utóbbi mutatóra pedig a rotterdamiak 113 éves története során nem volt példa. Sinisterra jelenleg az Eredivisie legkapósabb játékosa, nemrégiben az Arsenallal és a Lille-lel is szóba hozták – ha létrejön Tokmac átigazolása, akkor őt kellene pótolnia.

A Feyenoord jelenleg harmadik a bajnokságban, de még érdekelt a nemzetközi kupaporondon is, miután bejutott az Európa Konferencia Liga elődöntőjébe, ahol a Marseille-jel találkozik majd.

Japánból is van érdeklődés

Ázsiában pedig arról számoltak be Tokmac kapcsán, hogy a japán élvonal jelenlegi tizedikje, a Nagoya Grampus is kinézte magának a szélsőt, akinek így az egyszeres japán bajnokhoz való szerződés is opció lehet.

A Nagoyát korábban Arséne Wenger is irányította, aki 1995-ben a Dragan Stojkoviccsal és Gary Linekerrel megerősítette csapatot vezette.

A Fradi erdélyi újonca meghatódott és helyretette az Újpest játékosát: “Szerinte ez a show része, szerintem rossz példa”