Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) augusztus 7-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB I

Spandler Csaba (Puskás) 1, Jagodics Márk (Haladás), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt 3 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Jagodics a csakfoci.hu-nak többek között ezt mondta Szőts Gergely játékvezető megsértéséről.

A pályán sok mindenkinek elszáll ilyenkor az agya, de tény, nem lett volna szabad megengednem ezt a magatartást magamnak. A lefújás után egyből bementem a bírói öltözőbe, és bocsánatot kértem a játékvezetőtől. Közöltem vele, hogy a mérkőzés hevében történt az egész, nem akartam megbántani őt és senkit körülöttem. Azt nem tudom, mit írt a jegyzőkönyvbe. Remélem, minél kevesebb időre tiltanak el, mert szeretnék segíteni a csapatomnak – mondta Jagodics, ennek ellenére nem kímélte őt a fegyelmi bizottság.

A FEB Dusan Brkovic (Diósgyőr) ellen közvetítői díj fizetéssel kapcsolatos ügyben elrendelt fegyelmi eljárást, mivel a fegyelmi vétség elkövetése nem állapítható meg, megszüntette.

NB II

Valencsik Dávid (Soroksár), mert amikor a labda nem volt játékban torkon ragadta ellenfelét 2, Erdei Carlo Alex (Balmazújváros), mert amikor a labda nem volt játékban két kézzel mellbe lökte ellenfelét 2  soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott (bővebben az esetről itt).

A FEB a Budafok-Vasas mérkőzéssel kapcsolatban  a Budafokot mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért és szurkolóinak pirotechnikai eszközök használatáért 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB III

Huszár Gergő (Hódmezővásárhely) 1, Juhász Jónás (M-Foci), mert túlzott cselekedetével veszélyeztette ellenfele testi épségét, aki sérülést szenvedett 3 és Komódi Kevin (Fehérvár), mert megrúgta ellenfelét 2  soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Fehér Ádám György edző (Dabas), mert a játékvezető ítélete ellen szóban sportszerűtlen módon tiltakozott a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Hódmezővásárhely- Rákosmente mérkőzéssel kapcsolatban  a Hódmezővásárhelyt szurkolóinak mérkőzés utáni rendbontásáért írásbeli figyelmeztetésben részesíti.