Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Debrecen 2-1-re legyőzte a Ferencvárost az NB I 21. fordulójának nyitómérkőzésén szombaton kora délután. A találkozón Tőzsér Dániel előbb büntetőből, majd Zsóri Dániel ollózva vette be a zöld-fehérek kapuját.

A győztes gólt szerző Zsóri  a 81. percben állt be csereként Szécsi Márk helyére. A 18 éves támadó kilenc perc alatt góllal hálálta meg Herczeg András bizalmát, hiszen a hosszabbításban – a 93. percben egy parádésan kivitelezett ollózós góllal vette be a Ferencváros kapuját, és ezzel eldöntötte a három pont sorsát.

Zsóri Dániel hatalmas győztesgólja a Ferencváros ellen

18 éves vagyok, életem első NB I-es mérkőzését játszottam, a Fradinak az 93. percben győztes gólt lőttem… Ilyet! – ZSÓRI DÁNIEL VAGYOK… Kitalálni sem lehetne szebbet! 🙂

Közzétette: M4Sport – 2019. február 16., szombat

 

Zsóri eddig a DLA U19-es csapatában és a megye I-es DVSC II-ben játszott többnyire – utóbbi együttesben 15 meccsen 39 gólt számlál – , legutóbb pedig tavaly nyáron a Balmazújváros elleni felkészülési mérkőzésen is megmutatta a tehetségét a nagyok között. Akkor elmondta, reméli, hogy máskor is megkapja a bizalmat.

Ott lenni a nagyok közt, egy öltözőben, egy pályán, ez minden fiatal játékos álma, szerencsére ez az álmom nekem megvalósult. A keret tagjai közvetlenek voltak, sokat segítettek, jó tanácsokkal láttak el –mondta korábban Zsóri a debsport.com-nak.

A Debrecen a bajnokságban 21 forduló alatt 34 pontot gyűjtött, és a 3. helyen áll az OTP Bank Liga tabelláján.