Loki: “Könnyű az edzőt hibáztatni nehéz helyzetben” – exkluzív interjú Leonel Pontessel

Amint arról beszámoltunk, hétfőn értékelte a gyenge bajnoki szezont a DVSC Futballszervező Zrt. igazgatósága, az egyik legfontosabb kérdés pedig az volt, mi legyen a nyáron érkezett portugál vezetőedző, Leonel Pontes sorsa.

Bár késő estig tartott az ülés, nem jutottak egységes álláspontra az igazgatósági tagok, emiatt újra összeül majd a testület. A Dehir.hu információi szerint az időpont jövő hét hétfő.

Szükség van arra, hogy áttekintsük az elmúlt fél év történéseit, annak érdekében, hogy meghozhassuk a döntéseket, amelyek egy sikeresebb tavaszt eredményezhetnek és a következő években felemelkedést jelenthetnek – hangsúlyozta Papp László debreceni polgármester még az ülés előtt. – Sokan tisztában voltunk azzal, hogy ez a szezon nem lesz fáklyásmenet. Mondhatjuk azt is talán, hogy ez a szezon elment, de mindenképpen jó arra, hogy építkezzünk. Az nem fordulhat elő, hogy a kiesőzóna közelében legyünk tavasszal, ezért kell, hogy a fontos döntéseket a tulajdonosok és az igazgatóság meghozza.