A tavaszt a Puskás Akadémiától kölcsönben a DVTK-nál töltő Kiss Tamás nagyon jó benyomást tett a Diósgyőr szakmai stábjára a neki jutott 16 meccs alatt: ahogy korábban írtuk, a miskolciak annak ellenére is szeretnék végleg megszerezni a szélsőt, hogy közben befutott hozzájuk a román Gheorghe Grozav is.

A 19 éves játékosról még egyeztetnek a felek, ám eközben egy másik NB I-es kérő is bejelentkezett Felcsúton: a csakfoci.hu információi szerint Kisst az OTP Bank Ligában újonc Budafok is szerződtetné.

A XXII. kerületiek igyekeznek megerősíteni keretüket az NB I-re, ennek érdekében igazolták le például kölcsönben a Puskás-díjas Zsóri Dánielt is a MOL Fehérvár FC-től, és ugyancsak ideiglenesen szerződtetnék az egyik legjobb fiatal magyar szélsőt is.

Kiss fiatal kora ellenére már 72 élvonalbeli találkozón léphetett pályára a Haladás, a PAFC és a DVTK színeiben. A tini a 2017/2018-as szezonban a Ferencvárosnak lőtt, a Haladás stadionavatóját eldöntő bombagólja miatt került először reflektorfénybe.

Diósgyőr: “Ha nincs a vírusszünet, előrébb végzünk” – interjú Feczkóval a szurkolók kritikájáról és a “megye hármas szintű” új igazolásról