Honlapunk is beszámolt arról, hogy Vernes Richárd a nyári átigazolási időszakban az NB II-es Zalaegerszegtől a Diósgyőrhöz igazolt, ahol először volt a kezdőcsapat tagja. Szombaton a Puskás Akadémia ellen a bizalmat meghálálva gólt szerzett az 50. percben, Makrai Gábor lövését követően a kipattanót közelről a felcsútiak kapujába lőtte.

Egyenlít a Diósgyőr

Vernes Richárd első diósgyőri góljával kétgólos hátrányból állt fel a DVTK a Puskás Akadémia ellen.Élőben itt: http://bit.ly/2NTobh3

Közzétette: M4Sport – 2018. július 28., szombat

A mögöttünk hagyott idényben a másodosztályban 33 tétmeccsen 14 gólig jutó szélső a szombaton szerzett találatával hosszú gólcsendet tört meg az élvonalban: legutóbb 512 napja, 2017. március 4-én, az MTK – Paks (1-2) meccsen volt eredményes, még a 2016/17-es szezon 22. fordulójában.

Vernesnek nem ez volt az első hosszú ideig tartó gólcsendje az első osztályban. Az MTK-Paks találkozót megelőzően, 337 nappal korábban, 2016. április 2-án a Honvéd színeiben a Videoton ellen elért 2-1-es siker alkalmával az ő találatával nyertek a kispestiek.

Négy gól, piros lap, berúgott és kihagyott 11-es: a Diósgyőr kaotikus meccset játszott a Puskással – videó