Írtunk már korábban is arról, hogy Zoran Zekic, a DVTK télen érkezett vezetőedzője nem egy szokványos figura, aki váratlan helyzetekben is képes kritizálni vagy keményebben fogalmazni. A horvát tréner azután is meghökkentőbb stílust használt, hogy csapatával első tétmeccsén elvette a Ferencváros 61 mérkőzés óta tartó hazai veretlenségét.

Ez is csak egy mérkőzés volt a sok közül, de persze sokat jelent a számunkra az ország legjobb csapatának legyőzése. Remélem, ez a siker sok erőt és hitet ad majd a folytatásra, már vasárnapi mérkőzésre is a csapatomnak. A végén le kellett cserélnem Suljicot, mert 1-0-nál, az utolsó percekben már nem volt olyan nagy szükség rá, annál inkább hátul az öt védőre.

Ha okosak vagyunk, ez a győzelem nagyon sokat adhat nekünk – ha hülyék, akkor semmit.

Ha azt hisszük most, hogy elvégeztük a dolgunkat, akkor rosszul gondoljuk. Jól kezdtünk, erre építenünk kell, de nagyon fontos meccsek várnak még ránk. Tisztelnünk kell saját magunkat és a szurkolóinkat is.

Hihetetlen húzás hozta a Diósgyőr bravúrját a Fradi ellen: “5 percet játszottam, gólt lőttem, lecseréltek, meglepődtem” – videó