Asmir Suljic góllal tért vissza Magyarországra. A Diósgyőr egyik téli igazolása a 79. percben állt be, majd a második labdaérintéséből jegyzett győztes találatot a Groupama Arénában (ahol 1-0-ra győzött a DVTK), hogy aztán öt perc múlva le is cserélje edzője taktikai okokból.

A bosnyák-magyar szélső 2017 decembere után játszott ismét a hazai élvonalban, és igencsak emlékezetessé tette – edzőjével együtt- a visszatérését.

Óriási érzés ez. Nagyon jól kezdtük el a közös munkát és boldog vagyok, hogy így tudtam visszatérni és bemutatkozni a Diósgyőrben.

Öt percet játszottam, a vezetőedző lecserélt, nem vagyok emiatt mérges, hiszen gólt szereztem és nyertünk. Meglepő volt a számomra, hogy a gólszerzést követően le kellett jönnöm, de ez van, nyertünk.

Magyarország gyakorlatilag a második otthonom, öürülök, hogy az Újpest és a Fehérvár után a DVTK is megadta az esélyt, hogy itt játszhassak. Eddig inkább a címekért küzdő csapatokban játszhattam, most a Diósgyőrrel a kiesést kell elkerülnünk, ezért harcolunk majd. Ha nem hinnék benne, hogy sikerülhet, nem is jöttem volna ide – mondta a lefújást követően az M4 Sportnak.

NB I: A Diósgyőr edzője elmondta, miért cserélte le 5 perc után a nyerőemberét; Rebrov a kreatív játékot hiányolta