Négy új igazolás kezdett a Ferencváros ellen Zoran Zekic diósgyőri csapatában. Ahogy azt várni lehetett, a zöld-fehérek az első perctől magukhoz ragadták a kezdeményezést.

A 14. percben a Fradi nagyon közel állt a gólhoz, Uzuni közeli fejesét azonban védte Antal. Ezt követően főleg Tokmac próbálkozott átlövésekkel, de kevés sikerrel, a DVTK remekül védekezett.

A második félidő is Fradi-helyzettel kezdődött: Botka beadására Laidouni robbant be középen, de 7 méterről mellé lőtt. A hazaiak nagy fölényben futballoztak, de nem tudták megbontani a miskolciak védelmét.

A 79. percben először veszélyeztetett a DVTK: Márkvárt ívelt középre egy szabadrúgást, Milovic fejesét másodszorra fogta Dibusz.

A 84. percben Márkvárt ívelt a kapu elé egy szabadrúgást, a labda Suljic elé került, aki 5 méterről a kapuba gurított. Öt perccel később Zekic lecserélte a gól előtt beálló Suljicot, a védekezőbb felfogású Karant küldte a helyére.

A Diósgyőr kihúzta az utolsó percek  Fradi nyomását. A Ferencváros 9 pontos előnnyel vezet a Fehérvár előtt, míg a Diósgyőrnek már csak 4 pont  a hátránya a 10. Honvéddal szemben.

Ferencváros – Diósgyőr 0-1 (Suljic 84.)

Ferencváros: Dibusz – Botka (Lovrencsics, 69.), Blazic, Dvali, Heister – Kharatin, Laidouni, Somalia Sigér, 78.) – Tokmac (Gera, 78.), Uzuni, Zubkov (Isael, 59.)

Diósgyőr: Antal – Grgic, Milovic, Hegedűs J., Soldo – Márkvárt, Zivulic, Grozav (Rui Pedro 76.), Max – Drazic (Hasani 84.), Ivanovski (Suljic, 84.)