Mint ismeretes, Marco Rossi a Cardiffban 2-0-ra elveszített Eb-selejtetőt követően már jelezte, hogy ha szükséges, ő távozik a posztjáról. Szűk egy nappal később az MLSZ azonban tulajdoképpen megerősítette posztján a szövetségi kapitányt – Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke jelezte, hogy az olasz trénerrel képzelik el a folytatást is -, de korábban Csányi Sándor elnök is elmondta, hogy részéről akkor is Rossi marad a kapitány, ha nem jutunk ki az Eb-re.

A szakember most hivatalos Facebook-oldalán értékelte (magyar és angol nyelven) a Wales ellen történteket, és ezúttal is kijelentette, hogy addig ül a nemzeti csapat kispadján, amíg úgy érzi, szükség van rá.

“Ennyi vereség után (a tegnapelőtti volt a sorsdöntő) mindannyiunknak vállalnia kell a felelősségét. Mindannyiunknak, és ez természetesen rám is vonatkozik. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, de megpróbáltuk. Az első félidőben jó volt a hozzáállásunk, de a másodikban kiderült, nem tudjuk megcsinálni. Tisztelem a játékosokat, a szurkolókat, és a stábot, és nem szeretnék senkit megtéveszteni. Még mindig van esélyünk a Nemzetek Ligájában, de mindannyian tudjuk, hogy egyáltalán nem lesz könnyű. Addig, amíg én ülök ezen a kispadon, mindig a legjobb tudásom szerint fogok dolgozni, de soha, SEMMILYEN ESETBEN SEM leszek akadály, amennyiben a munkámat nem fogadják el” – szólt Rossi üzenete.

[HUN/ENG] Ennyi vereség után (a tegnapelőtti volt a sorsdöntő) mindannyiunknak vállalnia kell a felelősségét….

Közzétette: Marco Rossi – 2019. november 21., csütörtök