A Lettország és Portugália elleni vb-selejtező kerethirdetésekor kiderült, kik voltak az Andorrán elszenvedett vereség személyi „áldozatai”. Akkor össze is gyűjtöttük, hogy a német kapitány éles kritikája kiknek szólhatott. Többek között az Andorrán csereként beszállt Nagy Dominik sem kapott meghívót az összecsapás után.

Nagy D. és Storck máshogy emlékszik

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck az MLSZ sajtótájékoztatóján a kerethirdetéssel kapcsolatban akkor így fogalmazott.

– Azokkal a játékosokkal, akiket legutóbb behívtam, és most nem, személyesen beszéltem meg, miért nem számítok rájuk. Ezek azonban csak a játékosokra és rám tartoznak. Mi egy nagy család vagyunk, és ami ott történik, ott is kell maradnia – mondta Storck.

Emiatt érdekes most a Legia Varsó magyarjának, Nagy Dominiknek az M4 Sportnak adott nyilatkozata, amelyben arról beszélt: egyáltalán nem beszélt Storckkal az andorrai kudarc óta.

– El kell fogadnom a kapitány döntését. Biztos megvan az oka, amiért nem hív meg.

Engem nem hívott, mi nem beszéltünk az andorrai mérkőzés óta. Nem tudom, mi az, amiben esetleg javulnom kell, vagy amiben többet tudnék tenni azért, hogy ott lehessek

– mondta a játékos.

“Őszintén megmondom: féltem”

Nagy Dominiket arról is faggatták, hogy a Lech Poznantól elszenvedett Legia-vereség után milyen volt megélnie a szurkolók támadását, akik néhány pofont is kiosztottak nekik.

– Azt gondolom, lehet erről nyíltan beszélni – folytatta az M4 Sportnak. – Lehet ezt szégyellni vagy nem, de sajnos így történt. A szurkolók nemcsak az eredményt, de a mutatott játékot is nehezményezték, amit mi teljesen megértettünk. Először csak páran voltak, nem gondoltuk, hogy ennek ez lesz a következménye. Sajnos, amikor leszálltunk, akkor szembesültünk, hogy ez kicsit másképp zajlik, mint mi azt elképzeltük. Ezen is túl vagyunk, nyilván ez egy erősebb eset.

Manapság nem sok helyen fordul ilyen elő, sajnos itt előfordul. Nagyon remélem, hogy több ilyenben nem lesz részem, mert őszintén meg kell mondanom, akkor egy kicsit féltem

– vallotta be a magyar légiós.

Exkluzív: Storck minden pozícióját elveszítheti kedden – Dárdai és Sousa nem lesz kapitány