Dzsudzsák Balázs csapatkapitány csak röviden kívánta értékelni a vasárnap látottakat és az 1-0-s Azerbajdzsán elleni győzelmet az M4 Sportnak.

Rövidre zárnám ezt az egész interjút…a lényeg, hogy meglett a három pont, aztán várhatjuk a ki-ki meccset Walesben. Kár belemenni bármiféle elemzésbe. Nagyon nehéz héten vagyunk túl. Nem volt időnk sem megköszönni a támogatásukat azoknak a szurkolóknak sem, akik kijöttek Horvátországba. De szeretném megköszönni a sok gyermeknek is, akik ma kilátogattak a mérkőzésre. 

Dzsudzsák megállni és kezet fogni sem akart Rossival, amikor lecserélték – videó

Amikor megkapta a kérdést a szélső, hogy látszólag nagyon ideges, Dzsudzsák így reagált:

Ja, nem…egyszerűbb lesz, ha elfelejtjük ezt az egészet. Lezártuk egy győzelemmel, picit fellélegezhetünk, aután novemberben, újult erővel hátha sikerül kiharcolni  a továbbjutást. Ezen a héten kibuktak azért olyan dolgok, amelyeket kezelnünk kell. Az biztos, hogy ma jól kedztünk, de a második félidei játék kevés lesz Wales ellen. Ezt is rendbe kell majd tennünk. 

Rossi: “Most biztosan sokat beszélnek majd a bírói hibáról, de ellenünk több ilyet követtek el” – értékelés

Eb-selejtezők, E-csoport:

Magyarország – Azerbajdzsán 1-0 (Korhut 10.)

Beszámoló és videó itt!

Magyarország: Gulácsi – Lovrencsics, Baráth, Orbán, Korhut – Vida M., Szoboszlai (Holman, 76.) – Dzsudzsák (Nagy D., 71.), Kovács I. (Sigér, 86.), Sallai – Szalai

Azerbajdzsán: Balajev – Pasajev, B. Hüsejnov, Mustafazade, S. Rahimov – Eddy, Garajev, R. Almeida (Abdullajev, 58.) – Ramanazov (Dadasov, 85.), Sejdajev, Khalilzade (J. Hüsejnov, 66.)

Később:

20:45: Wales – Horvátország