Mint ismeretes, a MOL Vidi FC kedd este 3-0-ra legyőzte a DVSC-t, így kettős sikerrel jutott a Magyar Kupa fináléjába. A találkozó után az eltiltása miatt Marko Nikolicsot helyettesítő Vidi-edző, valamint a hajdúságiak mestere is nyilatkozott.

Rajtuk kívül még a Loki csapatkapitánya, Tőzsér Dániel is értékelt a klubhonlapnak.

Nem így terveztük ezt a mérkőzést. Úgy gondolom, hogy az első percig partiban voltunk. Utána a mérkőzés a továbbjutással kapcsolatosan minden eldőlt. Sajnálom, hogy így alakult.

Vállalom a felelősséget, hiszen egy óriásit hibáztam. Sietve akartam elvégezni a szabadrúgást, amit nem kellett volna. Elnézést kértem már a csapattól, ilyen a sportolók élete sajnos. Ez van, nagyon sajnálom.

A 33 éves játékos a vereség, és a kiesés ellenére büszke a csapatára.

Nagyon nagy dolog volt a kerettől, hogy két fronton is ott voltunk a céljaink küszöbén. Erőn felül teljesítetetk a fiúk már hetek óta, mert ez a sorozatterhelés ellenére a kötelező mérkőzéseket is behúztuk. Tényleg, le a kalappal a csapat előtt. Abszolút partiban voltunk a Vidivel, benyomtuk őket a kapu elé. Sajnos ilyen a sport, a futball. A Videoton egy jó csapat, kihasználták a hibáinkat, és lehozták kapott gól nélkül a mérkőzést. Gratulálun és sikert kívánunk nekik.

Tőzsér szerint a fehérváriak nyerik az MK-döntőt, és szót ejtett a céljaikról.

A bajnokságban azon a helyen vagyunk, ahol szeretnénk befejezni a szezont. Minden a saját kezünkben van. Tudtuk előre, hogy a nemzetközi kupát a bajnokságban könnyebb lesz elérni. Küzdünk a céljainkért, és megyünk tovább. A mai (keddi – a szerk.) mérkőzést le kell zárni. Hajtani kell tovább a sikerekért és azokért a célokért, amiket kitűztünk magunk elé – tette hozzá.

A Nikolicsot helyettesítő Vidi-edző: “Egy percig sem forgott veszélyben a továbbjutásunk”; a DVSC-játékosok lehajtott fejjel ültek az öltözőben