A Magyar Kupa szombati játéknapjának utolsó összecsapásán az NB II-es ETO FC Győr a harmadosztályú Pápai Perutz FC-hez látogatott

Jól kezdte Csató Sándor vezetőedző együttese a találkozót, a 6. percben Májer a bal oldalról cselezett befelé, kis szerencsével megtartotta a labdát a hazai védők sűrűjében, majd 18 méterről lőtt, a labda pedig egy védőn megpattanva a bal alsóban kötött ki, 0-1.

Győri gól

Májer erőszakossága gólt ért a Győrnek.

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 19., szombat

Ezt követően is irányította a meccset a másodosztályú együttes, de sokáig nem láthatott helyzeteket a közönség, míg nem a 30. perctől további négyszer is rezdült belülről a háló a szünetig.

A 30. percben Szimcso jobb oldali beadása után Priskin előrevetődve fejelt gólt a jobb alsóba 5 méterről, majd szintén a rutinos támadó értékesítette négy perccel később a jogosan megítélt büntetőt.

Prisin-dupla

Priksin Tamás bő négy perc alatt duplázott a Pápa elleni Magyar Kupa-meccsen.

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 19., szombat

A 38. percbe szépített a Pápa: Skriba labdaszerzése után Nagy gurított középre a jobb oldalon az alapvonalról, a kapu torkában pedig Szabó Zsolt remek mozdulattal sarkazott a hálóba.

Pápai szépítés

Ezt azért összehozták a győriek, de a pápai befejezés önmagáért beszél.

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 19., szombat

A szünet előtt Májer is duplázott a vendégeknél, a 44. minutumban Kovács nyert meg a 16-oson belül az alapvonalnál egy párharcot, majd visszagurította lövésre a labdát Májernek, aki higgadtan helyezett a bal alsóba.

Májer 2. gólja

Májer nem teketóriázott, Priskin után ő is duplázott a Pápa ellen.

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 19., szombat

A fordulás után jó ideig közel sem volt olyan eseménydús a találkozó, mint az első játékrész, a Győr magabiztosan tartotta előnyét, de támadásban már nem volt annyira veszélyes, míg a Pápa ritkán jutott el a vendégek kapuja elé. A 71. percben azonban eljutott, Hanzl pedig egy lecsorgó labdát bombázott a léc alá 10 méterről, 2-4.

Mielőtt azonban vérszemet kapott volna a hazai csapat, a Győr nem sokkal később kihasználta a kapujából határozatlanul kimozduló hazai kapus, Horváth Brúnó hibáját egy szabadrúgásnál és Temesvári révén újabb gólt szerzett, 2-5.

Gyors gólváltás

Góleső a Pápa-Győr Magyar Kupa-meccsen – már 7 találatnál járnak a csapatok.

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 19., szombat

A végeredményt a csereként beálló Farkas Balázs állította be, miután Májer bal oldalról érkező éles beadását lőtte közelről a hálóba – 6-2-re nyert és továbbjutott a Győr.

6. győri gól

Végül hatot rámolt az ETO a Pápa kapujába.

Közzétette: M4Sport – 2020. szeptember 19., szombat

Magyar Kupa, 6. forduló (a 64 közé jutásért)

Pápai Perutz FC (NB III)–ETO FC Győr 2-6 (Szabó Zs. 38., Hanzl 71., ill. Májer 6., 44., Priskin 30., 34. – a másodikat 11-esből, Temesvári 76., Farkas 84.)

MK: 11 gólt lőtt a ZTE, 10-et a Kisvárda, hengerelt az MTK és a Budafok is – eredmények