A török Süper Lig 32. fordulójában, vasárnap este (19:30) találkozik egymással a Fenerbahce és a Galatasaray és az isztambuli városi rangadót úgyis kiemelt figyelem követi majd, hogy a hazaiak a harmadik helyen állnak, a Galata viszont csak a csalódást jelentő 13. pozíciót foglalja el jelenleg.

A török gazetevatan.com beszámolója szerint komoly európai klubok küldik a megfigyelőiket a derbire, akik a Fenerbahce és a Galatasaray “fiatal sztárjai” miatt látogatnak el a Şükrü Saracoğlu Stadionba.

A Bayern München, a Liverpool, az Internazionale, a Napoli, a Monaco scoutjai is ott lesznek többek között a lelátón és a egyik legérdekesebb célpont a mérkőzésen Szalai Attila lehet a lap szerint. Amely úgy tudja, hogy a magyar védő miatt küldi el embereit a Milan, a Newcastle, az Aston Villa és az Atlético Madrid is.

Ő az a játékos, akinek eladásától a Fenerbahce a legjobb ajánlatokat és a legnagyobb bevételt várja, ára pedig hétről hétre növekszik. A Milan és az Atletico Madrid nagyon komolyan érdeklődik a 24 éves védő iránt

– írják a törökök.

Szalai a válogatott szünet előtt megsérült, de a Kayserispor elleni, idegenbeli találkozón (4-0-ra győzött a Fener) csereként már játszhatott a hajrában.

NB I: 16-szoros török bajnok szerződtetné a Rossi keretébe is bekerült fiatal magyart – sajtóhír