Tovább folytatja remek szériáját az olasz másodosztályú Pisa, amelyben ezúttal is kezdőként 90 percet játszott a magyar válogatott középpályás, Nagy Ádám. A Pisa a 18. fordulóban magabiztosan gyűjtötte be a három pontot, idegenben fektette két vállra a Cosenzát, így jelenleg öt ponttal vezet az élen a második – és egy meccsel kevesebbet játszó – Brescia előtt. Nagy ismét csapata egyik legjobbja volt, nagy mezőnymunkával és hasznos játékkal járult hozzá csapata újabb győzelméhez.

Holender Filip a 63. percben lépett pályára a Partizanban a Kolubara elleni szerb bajnoki találkozón. A magyar válogatott játékos csapata végül négy perccel később szerezte meg a győztes találatot és 1-0-ra nyert. A Partizan előnye öt pont az élen a Crvena Zvezda előtt.

Vida Kristopher végigjátszotta a Piast Gliwice Stal Mielec elleni hazai találkozóját a lengyel bajnokság 19. körében. A magyar támadó csapata 1-0-ra nyert, Vida sárga lapot kapott az 58. percben.

Varga Kevin a 65. percben állt be, de ő sem tudott segíteni a Kasimpasának, amely 3-1-re kikapott a Sivassportól a török bajnokság 17. fordulójában.

A Koman Vladimirt foglalkoztató Chennaiyin 2-1-re legyőzte otthon az Odishát az indiai liga 6. körében – a magyar középpályás végigjátszotta a mérkőzést.

Bundesliga: Egyre mélyebb gödörben a Leipzig, már a kiesőjelölt is legyőzte – eredmények, videók