Az Eb-részvétel kiharcolásából és a Nemzetek Ligája-csoportgyőzelemből is oroszlánrészt vállaló magyar válogatott középpályás, Nagy Ádám a Bristol City kezdőcsapatában kapott helyet a Derby County elleni angol másodosztályú bajnokin.

A szombat délutáni mérkőzést végül egyetlen gól döntötte el, amit a csereként beálló Famara Diedhiou szerzett, így Nagy csapata 1-0-ra verte a Wayne Rooney-val felálló vendégeket. A 25 éves honfitársunk ezúttal is csapata egyik leghasznosabb tagja volt, a tőle megszokott rengeteg futómunkával segítette a Bristolt, e mellett több labdaszerzése is volt. Nagy Ádámmal a kezdőcsapatban a Bristol zsinórban a negyedik győzelmét aratta, így már a harmadik helyen áll.

Ezzel a góllal nyert a Bristol

Szintén főszerepet vállalt csapata győzelmében Holender Filip, aki a Partizanban végigjátszotta a Proleter elleni szerb első osztályú bajnokit.

A magyar játékos ugyan a 61. percben büntetőt hibázott 0-0-nál, ám a 91. percben sikerült jóvátennie hibáját és végül győztes gólt jegyzett, miután 9 méterről, félfordulattal a bal alsóba lőtt.