Arab sajtóhírek szerint az egyesült arab emírségekbeli klubokat is elérték a koronavírus-járvány okozta negatív gazdasági hatások, amelyek következtében súlyos döntéseket hozhatnak meg a bajnokságban.

A kora.ae szerint az arab kluboknál, így a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Al-Ainnál is

50 százalékos fizetéscsökkentést vezethetnek be, továbbá a légiósokra nézve is jelentős változásokat írhat elő a szövetség a következő idénytől.

Az Al-Bayan azt írja, hogy a 2020/21-es kiírástól kezdve az eddigi 5 helyett maximum 4 külföldi játékost jelölhetnek a keretbe a klubok annak érdekében, hogy kevesebb légióst foglalkoztassanak, így mérsékelve a kiadásokat.

Mint ismert az élvonal küzdelmeit legalább augusztusig leállították az UAE League-ben, egyelőre nem tudni, folytatódik-e a pontvadászat. A magyar válogatott csapatkapitányának, Dzsudzsák Balázsnak a napokban kellett visszatérnie Dubaiba, ahol előbb kéthetes karanténba vonul, majd június végén indulhatnak újra az edzések.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy a 32 éves játékos jövője egyelőre kérdéses, szerződése június végéig érvényes a jelenlegi klubjánál, amely egyelőre még hivatalosan nem jelezte, hogy él a további kétéves opcióval, hetekkel ezelőtt pedig az a hír is megjelent az arab sajtóban, hogy három csapat is érdeklődik iránta.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS: