Mint ismeretes, június 30-ig érvényes a jelenlegi, fél évre szóló szerződése Dzsudzsák Balázsnak az Egyesült Arab Emírségekben, nemrég a magyar válogatott csapatkapitánya azonban jelezte, van esély arra, hogy hosszabbítson az Al Ain együttesével. A 33 éves légiósnak június elsején kell visszatérnie a közel-keleti országba, és ha meg tudnak egyezni a felek, Dzsudzsák továbbra is a tabella második helyén álló gárda játékosa maradhat.

Ugyanakkor helyi sajtóhírek szerint közel sem kizárt, hogy Dzsudzsák szerződése lejárta miatt klubot vált, és állítólag jelentkezők, kérők is vannak már.

A helyi futballügyekben jól értesült UAE Football írja azt, hogy a magyar játékos iránt három további együttes érdekődik az Öböl Ligából, és mindhárom csapat úgy tervez, hogy június 30. után meg tud egyezni az akkor már szabadon igazolhatóvá váló Dzsudzsákkal.

Bár klubneveket egyelőre nem említenek, de a portál szerint akkor is jó esély mutatkozhat a szélső maradására az Emírségekben, ha végül nem az Al Ain mezében folytatja pályafutását.