Mint ismeretes, a török Fenerbahce 23 éves védője, Szalai Attila a korábbi hírek szerint jó eséllyel a BL-címvédő Chelsea-nél folytatja pályafutását, de későbbi sajtóbeszámolók szerint még nem feltétlenül dőlt el a sorsa, hiszen számos európai topcsapat sorban állhat érte, akik a Galatasaray elleni vasárnapi rangadón is megnézik majd.

Egy nemrégiben megjelent cikk szerint a Fenernél készülnek már arra, ha nem tudják végül megtartani magyar alapemberüket, akit 23-24 millió euró körüli összegért adnának csak el – akár épp a Chelsea-nek.

Ha ez megtörténik, a török csapat épp a londoni Kékektől hozná el az utódját: a Gazete Vatan úgy tudja, hogy az isztambuliak kiszemeltje a BL tavaszi győztesének francia korosztályos válogatott védője, a Szalainál egy évvel fiatalabb, azaz 22 esztendős Malang Sarr.

A fiatal bekk az előző idényben, kölcsönben a Portóban szerepelt, ebben a szezonban viszont marad a Chelsea-nél, de inkább csak kiegészítőembernek számít. A Fenerbahçe valószínűleg képes is lehetne kivásárolni a franciát 2025-ig szóló szerződéséből, hiszen a becsült értéke “mindössze” 7,5 millió euró, azaz Szalai valószínűsíthető vételárának nagyjából egyharmadáért talán meg is lehetne szerezni.

A DAC tulajdonosa beszállhat a magyar fociba – nagymúltú vidéki csapatot vásárolhat meg