Jesse Marsch, a Red Bull Salzburg amerikai vezetőedzője a Futból with Grant Wahl podcastben nyilatkozott Szoboszlai Dominik jövőjéről. Az elhangzottakat a Jenkifoci tette közzé.

A realitás az, hogy Szoboszlai Dominiknek sok kérője lesz a téli átigazolási időszakban. Ez tény. Ő egy elképesztő tehetség. Amikor ilyen fiatal tehetségeket edzek, fontosnak tartom, hogy őszinte szeretettel kezeljem őket és büszke legyek a sikereikre. Nem csak azokra, amelyeket a mostani csapata színeiben elért, hanem amelyeket a jövőben elérhet még nagyobb klubokban, még nagyobb színpadokon. Ha folyton csak azon aggódnék, hogy egy-egy ígéretes játékos elvesztése mit jelent a csapatom számára, akkor soha nem tudnám hatékonyan segíteni ezen tehetségek fejlődését. Épp ezért őszintén azt kívánom Dominiknek, hogy mutassa meg az egész világnak, hogy mennyire jó játékos ő – mondta a szakember, aki elismerte, hogy a 20 éves középpályás nagy valószínűséggel már a télen távozhat Salzburgból.

Borzasztóan izgatott volt amiatt, hogy a hazáját segíthette a válogatott meccseken. Ő Magyarország nagy reménysége. A srácnak hatalmas jövője van, mentálisan nagyon erős, emellett rendkívül tehetséges. Hasonlóan érzéseim vannak vele kapcsolatban, mint anno Haalanddal kapcsolatban voltak: egyszerűen büszke vagyok arra, hogy a Salzburggal egy kis szerepet játszhattunk az életükben.

Meglátjuk mi lesz Dominik sorsa, de nagyon meglepődnék, ha a téli szünetet követően is velünk maradna

– tette hozzá Marsch.

Nem csak Szoboszlai robbanthat az átigazolási piacon – 3 magyar válogatott játékos a téma külföldön

Jesse Marsch, az FC Red Bull Salzburg amerikai vezetőedzője a Futból with Grant Wahl podcastben nyilatkozott Szoboszlai…

Közzétette: Jenkifoci – 2020. november 17., kedd