Németország

Gulácsiék nagy pofont kaptak, Szalaiék a hajrában mentettek pontot – eredmények

Skócia

Bogdán Ádám kikerült a kezdőből, de azért nézte végig a padról a Hibernian 1-0-s győzelmét a kiesőjelölt Hamilton Academy otthonában, mert megsérült a bemelegítés alatt.

Ukrajna

A Dynamo Kijev magyar védője, Kádár Tamás végigjátszotta klubja 4-0-s diadallal végződő mérkőzését, melyen a tabella alsó felén tanyázó Karpaty otthonába látogattak.

Szlovákia

1-0-ra nyert a bajnokság őszi szezonjának záró fordulóján a DAC a Szered elleni vendégszereplés alkalmával. A mérkőzést végigjátszotta Kalmár Zsolt, Vida Máté és Vida Kristopher is – utóbbi ezúttal középcsatárként, míg a szintén magyar kötődésű Bednár Martin a 93. percben állt be csereként. A győztes gólt a november legszebb találatát jegyző szlovák válogatott védő, Lubomir Satka szerezte. A 3 pont egyúttal azt is jelenti, hogy a DAC a szlovák pontvadászat 2. helyén fog telelni, 8 pontra lemaradva a listavezető Slovantól.

Holman Dávid kimaradt a keretből a Slovan Bratislava 5-2-es Zsolna feletti rangadó-győzelme alkalmával.

Ausztria

Szoboszlai Dominik a 90. percben a múlt heti játéka után ismét csereként állt be az Admira-Red Bull Salzburg mérkőzésen, melyen a listavezető 2-2-es döntetlent játszott a bajnokság sereghajtójával.

Horvátország

Gyurcsó Ádám 59 percet kapott a Hajduk-Istra találkozón. Helyére az az ex-vidista Mirko Ivanovski állt be, aki a 84. percben beállította a meccs 3-1-es végeredményét.

Törökország

Az Adanaspor 2-0-s vereséget szenvedett a török másodosztályban, a csapatot erősítő Feczesin Róbert 20 percet játszhatott csereként beállva.