A Honvéd szerződtette a 10-szeres magyar válogatott középpályást

A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően hivatalossá vált, hogy Nagy Dominik a Honvédban folytatja pályafutását.

Nagy Dominik Pisont és a válogatott miatt igazolt a Honvédhoz: “Volt több ajánlatom, itthonról is sokan kerestek”

Ezért döntött a hazatérő magyar válogatott középpályás a kispestiek mellett. Kattints! 

Vidi: Három év után távozott a válogatott légiós – hivatalos

Az olasz másodosztályban szereplő Lecce hivatalos oldalán jelentette be, hogy végleg megszerezte Boban Nikolovot, a MOL Fehérvár FC északmacedón középpályását. Itt vannak a klubváltás részletei! 

Honvéd: A 13-szoros bajnoktól igazolhatnak közel kétméteres védőt

A csakfoci.hu információi szerint Lukas Klemenz, a lengyel élvonalbeli Wisla Krakkó hátvédje közel áll ahhoz, hogy a Honvéd játékosa legyen. Részletek a kiszemeltről itt! 

Két 0 gólos NB I-es légiós ugyanahhoz a csapathoz igazolt

Roman Karaszjuk Kisvárdáról, Andrij Borjacsuk pedig Mezőkövesdről távozva szerződött vissza Ukrajnába. Előbbi hagyott maga mögött mélyebb nyomot. Bővebben itt! 

A nap tovább hírei

A csakfoci.hu hétfőn elsőként számolt be arról, hogy Kire Ristevski, az Újpest északmacedón válogatott hátvédje a ciprusi élvonalbeli AEL Limassol kívánságlistáján szerepel. Értesüléseinket a sportmedia.mk nevű macedón sportoldal is megerősítette, továbbá hozzátette: a ciprusi klub már felvette a kapcsolatot az Újpesttel, és jó úton halad afelé, hogy januárban szerződtesse a 30 éves védőt.

Minden, az első- és másodosztályt, illetve légiósainkat érintő átigazolási hírről beszámolunk folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkban, amelyet itt találsz meg!