NB I: Pintér korábbi Benfica-játékossal és gólerős középpályással is erősíthet

A csakfoci.hu információi szerint újabb grúz labdarúgó érkezhet Mezőkövesdre, de képben van egy Portugáliát megjárt szlovák játékos is. A részletek itt. 

A Fradi korábbi kétszeres bajnokát igazolja le a Honvéd

A csakfoci.hu információi szerint eldőlt, hogy a szabadon igazolható Bőle Lukács a kispestieknél folytatja pályafutását. A folytatásért kattints.

Új tulajdonosa van a Diósgyőrnek: Nemzetközi szinten is az élvonal felé törekvő csapatot szeretnének

Aláírásra került a BORSODI SPORT Holding Kft., valamint az Arago Befektetési Holding Zrt. által a klub többségi üzletrészét tulajdonló Borsodsport Invest Kft. 100 százalékának megvásárlására vonatkozó adásvételi szerződés. A részletek.

Szalai Ádám cáfolta, hogy a Fradiban folytatná

Szalai Ádám cáfolta, hogy a Fradiban folytatná – hazai átigazolási hírek

Megerősítve: A Haladásban folytatja a Fradi-nevelés

A korábbi korosztályos válogatott csatár, Dragóner Filip az NB II-es Haladásban folytatja pályafutását. Kattints a folytatásért.

Megerősítve: Univerzális horvát játékost igazolt a Diósgyőr

Tapasztalt, 28 éves horvát védekező középpályás érkezett a Diósgyőrhöz a lengyel élvonalból, aki szükség esetén a védelem közepén is bevethető. Diego Živulić több országban játszott már, Csehországban bajnoki címet és kupát nyert, és az Európa Liga csoportkörében is szerepelt. Tudj meg többet. 

A nap további hírei

Minden, az első- és másodosztályt, illetve légiósainkat érintő átigazolási hírről beszámolunk folyamatosan frissülő átigazolási rovatunkban, amelyet itt találsz meg!