NB I, a 18. forduló válogatottja

Tujvel (Honvéd) – Farkas (Mezőkövesd), Batik (Honvéd), Cirkovic (Kisvárda), Spandler (Puskás Akadémia) Heister (Ferencváros) – Besirovic (Mezőkövesd), Papp (Paks), Hidi (Honvéd),  Szendrei (Honvéd) – Kulcsár (Budafok)

Tomás Tujvel (Honvéd)

Már 9 perc elteltével bemutatott két nagy védést, előbb lábbal tisztázott Funsho elől, majd pedig a támadó közeli pörgetését ütötte ki. A második félidőben Houri távoli bombáját terelte az alapvonalon túlra.

Farkas Dániel (Mezőkövesd)

Jól oldotta meg a védekező feladatát és maradt energiája a támadások segítésére is. Több jó beadással vétette magát észre, amelyek után rendre veszélyes szituációk alakultak ki az újpesti kapu előtt.

Batik Bence (Honvéd)

A védelem oszlopa volt, több ízben is komoly mentést mutatott be, kimagasló fejjátékát mindkét kapu előtt jól használta ki. Ő fejelte 4 méterről a Honvéd győztes gólját.

Lazar Cirkovic (Kisvárda)

A szerb légiós télen érkezett Supka Attila együttesébe és a Fradi ellen bebizonyította, hogy erőssége lehet a csapatnak. Jól segítette ki társait, remekül irányította a védelmet.

Spandler Csaba (Puskás Akadémia)

Több fejpárbajt is megnyert, végig stabilan játszott és jól irányította a védelmet.

Marcel Heister (Ferencváros)

A Fradi legjobbja volt a Kisvárda ellen. Előbb kiharcolt egy 11-est, amit Kharatin elrontott, illetve Dombó védett. A második félidőben egy remek beadását követően egyenlített Uzuni.

Dino Besirovic (Mezőkövesd)

A kövesdiek legjobbja volt. Az első gól előtt remekül ívelt a hosszúra egy szabadrúgást és Katanec kilőtte a jobb sarkot. A másodikat pedig ő maga szerezte: gyorsan reagált egy levágódott labdára, amit közelről a hálóba helyezett.

Papp Kristóf (Paks)

Hosszú kihagyását követő második bajnokiján is gólt szerzett. Ráadásul ezúttal a 94. percben tette, amellyel egy pontot megmentett csapatának a 4-4-re végződő mérkőzésen.

Hidi Patrik (Honvéd)

Remek formában van az új évben. Ezúttal is pontosan játszotta meg társait, valamint ő szerzett vezetést csapatának Fehérváron.

Szendrei Norbert (Honvéd)

Sokat dolgozott a középpályán, végig harcias, kemény volt. Ez a mentalitás hozta meg a kispestiek első találatát, hiszen a fiatal játékos eredményesen támadta meg az ellenfél kapusát és Hidinek már csak az üres kapuba kellett gurítania.

Kulcsár Kornél (Budafok)

A második félidőben lépett pályára, lendületet vitt a budafokiak támadójátékába. A 96. percben elvégzett 27 méteres szabadrúgásgóljával fontos pontot szerzett az újoncnak.

A forduló edzője: Pisont István (Honvéd)

Remekül megszervezte csapata védekezését, de az előre játékban is hatékonyak voltak, jól működött a letámadásuk. A középpályán agresszíven futballoztak, viszonylag kevés helyzete volt a Vidinek, amikor pedig kellett, Tujvel védett.

A forduló cseréje: Géresi Krisztián (Puskás Akadémia)

Hosszú kihagyás után, egyre jobb formába lendül a Vidi Felcsútra kölcsönadott játékosa. A Puskás Akadémiában lejátszott első meccsén bő 20 percet kapott, ami elég volt számára, hogy a hosszabbításban egy szép labdalevételt követően a jobb sarokba bombázzon, megnyerve ezzel a meccset csapatának.