NB I, a 24. forduló válogatottja

Rácz (Paks) – Shestakov (DVTK), Szatmári (DVSC), Stopira (Fehérvár) – Cseri (Mezőkövesd), Rui Pedro (DVTK), Besirovic (Mezőkövesd), Kiss T. (DVTK) – Radó (ZTE), Ivanovski (DVTK), Petrjak (Fehérvár)

Rácz Gergő (Paks)

A mezőny legjobbja volt. Már a 8. percben bemutatott egy hatalmas bravúrt Ugrai ziccerénél. Később Lovric 11 méteres kemény lövését ütötte ki. A második félidőben kevesebb dolga akadt, de hiba nélkül megoldotta a feladatát.

Serhij Shestakov (DVTK)

Ezúttal is rengeteget dolgozott, sok labdát szerzett és emellett hatékonyan segítette a támadásokat.

Szatmári Csaba (DVSC)

Végig kemény és határozott volt, földön és a levegőben is remekül megoldotta a feladatát. Jól fogta össze a védelmet.

Stopira (Fehérvár)

Nagyon aktívan futballozott, ahogy a csapata, úgy ő is a második félidőben mutatott átlag felettit. Mindezek ellenére az első félidőben is volt egy lehetősége, közeli fejese alig ment fölé. A hajrában ő állította be a 4-1-es végeredményt.

Cseri Tamás (Mezőkövesd)

Végig aktívan játszott, rengeteg támadásból vette ki a részét, kapura is veszélyes volt, többször próbálkozott távolról és magabiztosan értékesített egy 11-est.

Rui Pedro (DVTK)

A diósgyőriek legaktívabb tagja volt, remekül osztogatott, kapura veszélyesen játszott. A második félidő elején egy remek egyéni megmozdulás után szerzett kis híján gólt, majd később egy szabadrúgás-kombinációt követően ő szerezte csapata második gólját.

Dino Besirovic (Mezőkövesd)

A kövesdiek legjobbja volt a Kaposvár ellen. Egy szép tekerés után ő szerzett vezetést 16 méterről, majd kiosztott egy gólpasszt Jurinának. De ezek mellett is többször hozta helyzetbe társait, jó passzai és veszélyes beadásai, pontrúgásai voltak.

Kiss Tamás (DVTK)

Nem tudták tartani az újpesti védők, már a 6. percben helyzetbe került egy remek összjáték után, de akkor még Pajovic bravúrral védeni tudott, igaz a kipattanó után Balázs odafejelte Ivanovskinak a labdát, így lett gól. Szinte az összes csele bejött, sokszor hozta helyzetbe társait.

Radó András (ZTE)

Az egerszegiek legveszélyesebb játékosa volt. Már a meccs elején megtornáztatta Dibuszt egy távoli lökettel, de később is aktív volt. A végén egy szép szóló végén buktatták a 16-oson belül, a megítélt 11-est ő maga értékesítette.

Mirko Ivanovski (DVTK)

Már a meccs elején egy lesipuskás góllal vezetést szerzett csapatának és a folytatásban is veszélyesen futballozott.

Ivan Petrjak (Fehérvár)

A Vid legjobbja volt az ukrán légiós. Gólja előtt erőszakosan szerzett labdát, emellett adott két gólpasszt.

A forduló cseréje: Budu Zivzivadze (Mezőkövesd)

Öt percet kapott csereként, de ez is elég volt neki egy gólhoz.

A forduló edzője: Joan Carrillo (Fehérvár)

0-1  után a második félidőben ellentmondást nem tűrő támadójátékot produkáltak, aminek meg lett az eredménye: csapata 40 perc alatt négy gólt szerzett.