NB I, a 26. forduló csapata

Dombó (Kisvárda) – Batik (Honvéd), Szűcs (DVTK), Szélpál (Paks), Tamás (ZTE) – Bőle (ZTE), Gazdag (Honvéd), Bumba (Kisvárda), Tokmac (Ferencváros) – Radó (ZTE), Ugrai (Honvéd)

Dombó Dávid (Kisvárda)

Végig magabiztosan őrizte a Kisvárda kapuját, a beadásoknál rendre jól mozdult ki. Az első játékrészben Novothny lövésnél kellett komolyabban játékba avatkoznia, majd a hosszabbításban Perosevic kísérleténél és Bacsa ziccerénél is bravúrt mutatott be.

Batik Bence (Budapest Honvéd)

Ismét határozott játékkal rukkolt elő a védelemben, több párharcot is megnyert, valamint Trujic, Tőzsér és Varga lövésénél is sikerült blokkolnia az első félidőben.

Szűcs Kornél (Diósgyőri VTK)

18 évesen, első NB I-es meccsén jó játékkal debütált a védelem közepén, több fontos szerelése is volt, nagyban köszönhető neki is, hogy alig volt veszélyes lehetősége a Kövesdnek.

Szélpál Norbert (Paksi FC)

A védelem oszlopa volt, rendkívül fontos szereléseket mutatott be, a legnagyobb mentésére a 64. percben került sor, amikor a ziccerben lévő Petrjak elől bravúrosan szögletre tudta rúgni a labdát.

Tamás Krisztián (ZTE FC)

Rendkívül aktívan vette ki a részét a bal oldalon a ZTE támadásaiból, az első találatnál ő adta a gólpasszt Radónak, de lövésekkel is bátran próbálkozott.

Bőle Lukács (ZTE FC)

Nem igazán tudták tartani a kaposváriak a Fradi kölcsönjátékosát, a szélső két góllal és egy gólpasszal járult hozzá a kiütéses győzelemhez.

Gazdag Dániel (Budapest Honvéd)

Újfent csapata egyik vezéregyénisége volt, rengeteg támadás ment keresztül rajta, a második félidőben pedig egy tizenegyest is kiharcolt.

Claudiu-Vasile Bumba (Kisvárda)

Rendkívül hasznos mezőnymunkát végzett a középpályán, passzai és cselei nagy többségében bejöttek, továbbá a mindent eldöntő gól is az ő nevéhez fűződik.

Radó András (ZTE FC)

Már az első perctől kezdve nagy lendülettel és aktivitással játszott, meggyűlt vele a kaposvári védők baja. A támadó végül két gólig és két gólpasszig jutott, valamint a Bőle második gólját megelőző szabadrúgást is ő harcolta ki. Duplájával a góllövőlista élére ugrott.

Tokmac Nguen (Ferencváros)

Nem a legjobb meccsét játszotta a Ferencváros a szezonban, ám Tokmacra ezúttal sem lehetett panasz. A támadó látványos csellel csapta be Meissnert a góljánál, majd a befejezés is mintaszerű volt.

Ugrai Roland (Budapest Honvéd)

Első honvédos góljával és gólpasszával oroszlánrészt vállalt a győzelem megszerzésében, mindvégig nagyon veszélyesen játszott a szélen.

A forduló cseréje: Molnár Gábor (DVTK)

Jól szállt be a Mezőkövesd elleni rangadón. Pályára lépése után 10 perccel büntetőt harcolt ki csapatának, amit később Iszlai magabiztosan értékesített.

A forduló edzője: Márton Gábor (ZTE FC)

Ellenállhatatlan támadójátékkal küldte pályára csapatát ismét, aminek hatgólos győzelem lett az eredménye. A ZTE az NB I-es történelme során idegenben sosem nyert még ekkora különbséggel.