NB I, a 33. forduló csapata

Kovács (Fehérvár) – Farkas (Mezőkövesd), Spandler (Puskás Akadémia), Antonov (Újpest) – Nagy D. (Mezőkövesd), Szánthó (ZTE), Isael (Ferencváros), Petrjak (Fehérvár) – Vutov (Mezőkövesd), Nikolics (Fehérvár), Nagy Zs. (Puskás Akadémia).

Kovács Dániel (Fehérvár)

Ezúttal sem volt kiemelkedő kapusteljesítmény. Kovács azonban magabiztosan, hiba nélkül tette a dolgát: Drazic közeli lövésénél volt egy bravúrja, Grgic próbálkozásánál is szépen védett, valamint Molnár szabadrúgásánál szintén a helyén volt.

Farkas Dániel (Mezőkövesd)

Az egész szezonban alapembernek számított. Többször bebizonyította, hogy nem csak a védekezéshez ért. Ezúttal is bátran segítette a támadásokat és kiosztott egy klasszis gólpasszt Jurinának.

Spandler Csaba (Puskás Akadémia)

Minden bizonnyal feldobta őt az a tény, hogy Marco Rossi beválogatta az Eb-re készülő bő keretbe. A zárófordulóban remekül fogta össze a védelmet, a második félidőben pedig az ő fejesével alakult ki az 5-0-s végeredmény.

Nemanja Antonov (Újpest)

A 9 gólos thriller főhőse volt azzal, hogy bő tíz perc alatt az ő duplájával fordított az Újpest. Előbb egy szép támadás végén éles szögből lőtte ki a hosszút, majd pedig egy 20 méteres szabadrúgást tekert a bal sarokba.

Nagy Dániel (Mezőkövesd)

Nagyon aktívan futballozott, ő szerezte csapata második gólját: remek ütemben lépett ki és 16 méterről higgadtan gurított a jobb sarokba.

Szánthó Regő (ZTE)

A 20 éves középpályás ebben a szezonban berobbant a magyar fociba. Két góllal búcsúztatta a szezont, ez elsőnél pár lépésről talált be, míg a másodiknál 25 méterről vert a léc alá egy szabadrúgást.

Isael da Silva Barbosa (Ferencváros)

Úgy tűnt, hogy a Fradi vereséggel zárja a szezont, a brazil azonban tett róla, hogy ne így legyen. Előbb a 83. percben 14-ről egyenlített, majd három perccel később a lövése pont Boli elé került, aki megfordított a Honvéd elleni meccset.

Ivan Petrjak (Fehérvár)

Ő szerzett vezetést a szünet előtt egy szép fejessel, a második félidőben pedig kiosztott két gólpasszt.

Antonio Vutov (Mezőkövesd)

Két gólpasszal és egy góllal vette ki részét a sikerből. Először Nagynak adott egy kitűnő labdát, majd a szöglete után öngólt vétettek a védők, a második félidő közepén pedig egy végletekig kijátszott akció végén közelről volt eredményes.

Nikolics Nemanja (Fehérvár)

A Vidivel ellentétben ő jó szezont zárt, a mostani duplájával 15 gólig jutott a bajnoki idényben, amivel a második helyen végzett a góllövőlistán.

Nagy Zsolt (Puskás Akadémia)

Bő negyedóra alatt duplázott, de kevés hiányzott neki ahhoz, hogy mesterhármast szerezzen, ebben a kapufa akadályozta meg.

A forduló cseréje: Driton Camaj (Kisvárda)

A montenegrói légiós az utolsó negyedórára állt be, majd a hajrában lőtt egy óriási gólt, amivel kiérdemelte ezt a címet.

A forduló edzője: Supka Attila (Kisvárda)

Méltó lezárása volt a Paks elleni mérkőzés az idei szezonnak. A kisvárdaiak nem arról voltak híresek ebben az idényben, hogy megszórták volna az ellenfeleiket, ezúttal azonban kinyílt a gólzsák, a bátor támadójáték eredménye volt az 5-1-es siker.