A 24. forduló válogatottja:

Dombó (Kisvárda) – Nunes (Puskás Akadémia), Spandler (Puskás Akadémia), Stronati (Puskás Akadémia), Sluka (MTK) – Croizet (Újpest), Sankovic (ZTE), Zubkov (Ferencváros) – Zivzivadze (Újpest), R. Mmaee (Ferencváros), Mesanovic (Kisvárda)

Dombó Dávid (Kisvárda)

Már az első percben hárította Hasani tekerését, majd Medgyes és Simon fejesénél is hatalmasat védett. A meccs elején kellettek a bravúrjai ahhoz, hogy a kisvárdaiak ne kerüljenek akár többgólos hátrányba.

Joao Nunes (Puskás Akadémia)

Ezúttal jobbhátvédként bizonyított a portugál védő. Itt is átlagon felüli teljesítményt nyújtott, még a támadások segítésére is maradt energiája, sőt a második félidő közepén az ő fejesgóljával alakult ki a 2-0-s végeredmény.

Spandler Csaba (Puskás Akadémia)

Stronatival remek párost alkotott a védelem tengelyében. Keményen, erőszakosan futballozott, sok fejpárbajt megnyert.

Patrizio Stronati (Puskás Akadémia)

Az ő agresszív játékára is szükség volt, hogy a felcsútiak kikapcsolják a játékból Ádám Martint és Böde Dánielt. Nagy érdemei voltak abban, hogy nem kaptak gólt.

Branislav Sluka (MTK Budapest)

Nagyon aktív volt, sokat futott, segítette a támadásokat, a szélről való beadásai rendre veszélyt jelentettek a Honvéd kapujára.

Yohan Croizet (Újpest)

Nem tudták őt tartani a debreceniek. Már az 5. percben egy remek csel után kiosztott egy gólpasszt, de ezt követően is jól futballozott. A hajrában gólt is szerezhetett volna, ha kicsit pontosabb.

Bojan Sankovic (ZTE)

Remekül szűrt a középpályán, hatalmas mezőnymunkát végzett, csapata legjobbja volt Mezőkövesden.

Oleksandr Zubkov (Ferencváros)

Aktív volt a középpályán, passzai rendre saját csapattársat találtak, sokszor tőle indultak a támadások.

Ryan Mmaee (Ferencváros)

Ugyan csereként állt be, de olyan meggyőző teljesítményt nyújtott, hogy nálunk a kezdőben a helye. Ő törte fel a fehérváriak masszív védekezését, majd a végén bevitte a kegyelemdöfést is.

Budu Zivzivadze (Újpest)

Óriási kedvvel futballozott ezúttal is, már az 5. percben gólt szerzett. Utána is nagyon aktív volt, bejöttek a cselei, a passzai pontosak voltak. A Vidi kölcsönjátékosa négy bajnokin már öt gólnál jár Újpesten.

Jasmin Mesanovic (Kisvárda)

A várdaiak nyerőembere volt. Az első félidő utolsó percében remekül előzte meg védőjét és közelről a kapuba passzolt, fontos három ponthoz juttatva ezzel csapatát.

A forduló cseréje:

Gheorghe Grozav (MTK Budapest)

A második félidő közepén állt be és 8 perccel később már három pontot értő gólt szerzett, életben tartva így az MTK bennmaradási esélyeit.

A forduló edzője:

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia)

Az elmúlt időszakban a Paks rendre megszórta a Puskás Akadémiát, ezúttal azonban gólt sem kapott a felcsúti csapat. A vezetőedző remekül megszervezte együttese védekezését, az ellenfél alig került helyzetbe, elől pedig jól használták ki a lehetőségeiket. A PAFC 2020 októbere óta az első csapat, amely nem kapott gólt a Pakstól.