A 2. forduló válogatottja:

Pajovics (Újpest) – S. Wills (Haladás), Vaskó (Vasas), Fejes (Videoton) – Murka (Vasas), Vela (DVTK), Nagy D. (Újpest), Gorriarran (FTC), Bertus (Paks) – Scsepovics (Videoton), Williams (Haladás)

A forduló cseréje: Lazar Veszelinovics (Mezőkövesd)
A forduló edzője: Erik van de Meer (Honvéd)

Filip Pajovics (Újpest)
Nagy védéseket mutatott be, a legnagyobbat a második félidő közepén, amikor Koch közeli fejesét óriási bravúrral szedte ki a léc alól.

Stef Wills (Haladás)
A védelem oszlopa, hiba nélkül hozta le a meccset, a debreceni támadók nem tudtak vele mit kezdeni.

Vaskó Tamás (Vasas)
Hozta a tőle szokásos ellentmondást nem tűrő játékot. A félidő közepén csak centik választották el a góltól.

Fejes András (Videoton)
Vinícius sérülése miatt került a kezdőbe. Kiválóan helyettesített válogatott csapattársát, ráadásul ő egyenlített.

Murka Benedek (Vasas)
Már az 5. percben zseniális gólpasszt adott Remilinek. A folytatásban rengeteget dolgozott, hatékonyan segítette a támadásokat.

Nagy Dániel (Újpest)
Élete meccsét játszott volt csapata ellen a derbin. Előbb adott egy gólpasszt, majd egy szép tekeréssel ő maga is bevette Dibusz kapuját.

Diego Vela (Diósgyőr)
Az első forduló után ezúttal is helye van a legjobbak között. Két gólt szerzett a bajnok otthonában, a másodikat a 96. percben szerezte egy jól eltalált lövés után, ami egy pontot ért csapatának.

Fernando Gorriarran (Ferencváros)
Óriási mezőnymunkát végzett, sokat harcolt, a második gól előtt ő szerezte vissza a labdát.

Bertus Lajos (Paks)
Két egészen tanári gólpasszt adott, Szakályt és Lenzsért is kihagyhatatlan gólhelyzetbe hozva.

Marko Scsepovics (Videoton)
A Vidi legjobbja volt a Puskás Akadémia ellen. Az második gól előtt ő is belőhette volna, de önzetlenül Lazovicshoz passzolt, majd ő zárta le a felcsúti meccset.

David Williams (Haladás)

A gólja remek technikai megoldás volt, még ha egy kis szerencse is kellett hozzá. Később is veszélyesen játszott, többször csak szabálytalanul tudták megfogni. Majdnem lőtt még egyet, de ott bravúrral mentett a kapus, a gólpasszhoz is közel állt, az a lehetőség kimaradt.

A forduló cseréje: Lazar Veszelinovics (Mezőkövesd)
Végre megmutatott valamit abból, amit még korábban mondtak a képességeiről. Beállása után egy perccel már be is talált, ballal oldott meg szépen egy helyzetet, visszahozva a meccsbe ezzel csapatát.

A forduló edzője: Erik van der Meer (Honvéd)
A 40. percben ember és gólhátrányba került a csapata, mégsem estek össze. Némi átszervezés után így is fordítani tudott csapata a Diósgyőr ellen, egyik cseréje, Kabangu beállítása például jó döntés volt, ő is kellett az egyenlítéshez. A hosszabbításon múlt, hogy nem lett ebből 3 pont – emberhátrányban.