Támadás áldozata lett szombaton éjjel, Pozsonyban Ľubomír Šatka, a dunaszerdahelyi DAC 22 éves szlovák válogatott védőjátékosa. A nyáron, sajtóhírek szerint a Vidi által is kiszemelt futballistát arcon ütötték, aminek következtében megsérültek a fogai, eltört az állkapcsa és felszakadt az ajka is az fcdac.sk híre szerint.

Röviddel az incidens után Šatkát kórházba szállították, ahol koponya-CT vizsgálatot is elvégeztek a játékoson, negatív eredménnyel. A kórházi kezelést követően hazaengedték, a továbbiakban otthon gyógyul a fiatal futballista. Az orvosok szerint a fejpárbajok veszélyt jelenthetnek az egészségére, az előzetes orvosi vélemény szerint így idén már nem léphet pályára.

A tettest a helyszínen elfogták, a rendőrség előállította és vádat emelt ellene.

Šatka néhány hete azzal került a címlapokra, hogy egyike volt azon játékosoknak, akiknek éjszakai kimaradása miatt távozott a posztjáról a szlovák válogatott szövetségi kapitánya, Ján Kozák – a DAC bekkje bocsánatot kért tette miatt. Azt egyelőre nem tudni, azzal az esettel összefügg-e a mostani. Klubja már megbüntette akkor tettéért a futballistát.

Videó: “Nem felejtünk” – így üzentek a 10 éve történt szurkolóverés után Dunaszerdahelyen