Szombaton délután a Farkasok Bergamóba hivatalosak. A kék-feketék bár kiestek a BL-ből, a Serie A-ban remekelnek. A fővárosiak kissé hektikusabban szerepelnek, ám ők is sikerrel a hátuk mögött érkeznek a rangadóra. Meggyőződésünk, hogy 1,6-os pénzért összehoznak három találatot a felek!

Vasárnap délben a Fiorentina a Sassuolót látja vendégül. A lilák továbbra is nagyszerű szezont futnak, nem remiztek még, szép számmal termelik a gólokat. A zöld-feketék most jó passzban vannak, nagycsapatok ellen is eredményesnek bizonyultak Raspadoriék. Itt is az overt favorizáljuk, amelynek szorzója 1.55 körül mozog.

Este hattól a Sampdoria a Velencével találkozik. A kék-fehérek eddig meglehetősen szeszélyes idényt tudhatnak maguk mögött, ám a múlt hétvégén megnyerték a városi derbit – ez mindig fontos tényező. Az újonc a bennmaradásért küzd, eddig több-kevesebb sikerrel, és okozott már idegenben is meglepetést. Ma viszont inkább a hazaiakat érezzük esélyesebbnek, ha nyernek a tengerészek, akkor pénzünk 1,8-szorosát vihetjük haza.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!