Szombaton Svájc-Spanyolország meccset rendeznek a Nemzetek Ligájában. Mindkét együttes felkészülési meccset játszott szerdán. A helvétek, noha vezettek a belgák otthonában, végül 2-1-re kikaptak. Luis Enrique kapitány fiai holland túrán vettek részt, és 1-1-re hozták le a mérkőzést. A svájciak nincsenek igazán jó passzban, ma a hispánok ezt kihasználhatják, és 1.9-ért érdemes behúzni a V-t.

Ugyancsak Nemzetek Ligája mérkőzésen Svédország a horvátokat fogadja. A sárga-kékek szerdán kikaptak Dániában, de korábban sem szerepeltek fényesen az idei évben. Modricék 3-3-as ikszet játszottak barátságos mérkőzésen a törököknél. A találatokban nincs rossz érték, ha mindkét háló megzörren, az mintegy dupla pénzt hozhat a konyhára.

Vasárnap Ausztriában lép pályára Észak-Írország csapata. A sógorok összességében nincsenek rossz passzban, igaz, a Luxemburgban aratott 3-0-s győzelemből messzemenő következtetéseket nem szabad levonni. A zöldek csütörtökön az év meccsét játszották a szlovákok ellen – ez után alig ha tudnak felpörögni az osztrák kiruccanásra. 1.5-ért érdemes megtenni a hazaiak győzelmét.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!