Mint ismeretes, Nagy Dominik visszatérése a Legia Varsó első csapatába nem sült el jól, a félidőben lecserélte edzője a másodosztályú Bytovia Bytow elleni kupamérkőzésen, Romeo Jozak indoklása szerint azért, mert elégedetlen volt a játékával.

A hetekig a második csapatba vezényelt magyar válogatott középpályás első esélyét tehát eljátszotta, és kérdés, mikor és hogyan kap majd újabb esélyt a horvát szakembertől. A varsói Wyborcza c. lap szerint egyértelmű, hogy nem élt a lehetőséggel a légiós, akinek így, a téli átigazolási időszak előtt nem sokkal a jövője is kérdésessé válhat a lengyel klubnál.

Hozzáteszik, hogy az előző télen, nagy reményekkel igazolt fiatal futballistában sokan akkor az új Ondrej Dudát látták egy éve – a szlovák középpályást 2014 telén vette meg a Legia hozzávetőlegesen 300 ezer euróért, majd 2016 nyarán majd 4 millióért adták el a Herthának -, de a lap szerint egyre inkább úgy tűnik, anyagilag csak a Ferencváros járt jól anno, amikor mintegy 1 millió euróért eladta a játékost Varsóba, miközben a lengyel klub a jelek szerint nem kötött előnyös megállapodást a klub kasszáját illetően.

Erősen kérdőjelessé teszi Nagy varsói jövőjét a sport.pl cikke is, amelyben arról írnak, hogy az utóbbi évek egyik legnagyobb keretátalakítása jöhet a Legiánál a télen. A magyar középpályás kapcsán azt írják, hogy akár távozhat is a szünetben, mivel aligha lesz majd a helye Jozak “új” csapatában, miközben a Legia legalább 1,5 millió eurót költene igazolásokra, plusz az esetleges távozókkal növelné ezt a keretet.