A Bundesliga egyik szombati rangadóját Frankfurtban rendezik, ahol a listavezető Leipzig vendégeskedik. A hazaiak a gyengébb ősz után sikerrel vették a nyitófordulót, nyerni tudtak Hoffenheimben. A Lipcse ráijesztett a szurkolóira, ám a szünet után fordított, és végül magabiztos győzelmet könyvelhetett el az Union Berlin ellen (3-1). Ma találatváltásban és még egy további gólban bízunk, ez 1.65 körül fizet az irodáknál.

Szombaton este két csalódott csapat feszül egymásnak Torinóban. A Bikák a Sassuolo vendégeként kapituláltak (2-1), a bergamóiak otthon égtek meg a kiesés ellen küzdő SPAL ellen, ugyancsak 2-1-re. Muszáj javítaniuk a gárdáknak, éppen ezért lüktető, jó iramú mérkőzést várunk, amelyen vérhatóan megzörren mindkét háló. A gólváltás szorzója 1.6 környékén áll jelenleg.

Vasárnap a Leverkusen a Düsseldorfot fogadja. A házigazda – noha sok jó hiányzója volt – magabiztosan nyert a Paderborn vendégeként. A Fortuna kiesési rangadót bukott el hazai közönség előtt a Werderrel szemben (0-1). A házigazda jobb formája és komplettebb kerete miatt mindenképpen hazai sikert várunk, emellett találatokkal is érdemes kalkulálni: az 1-es és +2,5 már 1,75 a tippmixpro oldalán.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!