A Bayer Leverkusen vezetőedzője, Gerardo Seoane a televíziónak adott nyilatkozatában kiemelte, Európában a nemzetközi kupákban nincs könnyű csoport, minden csapat nagyon kemény, mindenhol más a futballkultúra, és ehhez kell alkalmazkodni.

– Nem ezt vártuk. Nagyon oda tette magát a csapat, jó volt a hozzáállás, jó helyzeteket alakítottunk ki, uraltuk a mérkőzést, de elfogadjuk az eredményt. Ez egy igazán nagyon kemény csoport volt, a Ferencváros most is megmutatta, jól védekezik, gyors támadói vannak – mondta a svájci szakember.

A Bayer 14-szeres német válogatott védője, Jonathan Tah úgy érezte, intenzív mérkőzést vívtak a Ferencvárossal.

– Be kell vallani, hogy nagyon jól játszott a hazai csapat és természetesen nem vagyunk elégedettek azzal, hogy vesztesen hagytuk el a pályán. Fontos volt számunkra ez a meccs a fiatalok szempontjából is, és főleg azért is, mert ha ilyen sokan vagyunk, fontos rotálni, ez nem csak közhely. Fontos, hogy mindenkiben bízunk és meg is kapta mindenki a bizalmat. Megpróbáltuk bebizonyítani, hogy mindannyian értékes játékosok vagyunk, de nem lehetünk elégedettek azzal, hogy pont nélkül megyünk haza, nem ezzel az igényszinttel rendelkezünk – mondta az M4 Sporton Tah.

Fradi: “A realitás az, hogy a csoport negyedik helyén végeztünk” – így játszott szerepet Dibusz a győztes gólban