A Bundesligában rangadót rendeznek szombaton délután: a 3. helyre feljövő Frankfurt a listavezető Bayernt látja vendégül. Az Eintracht szédületes formában futballozik immár hónapok óta, Adi Hütter legénysége szép számmal hinti a gólokat is. A bajorok botlottak legutóbb, a Bielefelddel nem bírtak az Allianz Arénában – a védelmük sebezhetőségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy háromszor is megzörrent a hálójuk. Ma is nyílt mérkőzést várunk, találatokkal fűszerezve. A G/G+over jó választás lehet 1,6-ért.

Szombaton este a MAPEI-stadionba látogat a Bologna. A zöld-feketék lezártak egy rossz sorozatot a Crotone legyőzésével, a piros-kékek viszont nem bírtak otthon a Beneventoval (1-1). Idegenben nem túl acélos a Mihajlovics legénység, de azért egy gólra csak jók lehetnek ma is. A gólváltás 1.6-ért kellően értékesnek tűnik.

Milan-Inter csúcsrangadót rendeznek vasárnap a San Siróban. A Rossoneri legutóbb botlott, a Spezia vendégeként kapott ki 2-0-ra, így a Laziot legyőző Inter átvette a vezetést a Serie A-ban. Mindkét oldalon veszélyes a támadósor – nem gondoljuk, hogy a védelmek kapott gól nélkül hozzák le a meccset. Ha mindkét alakulat betalál, akkor pénzünk 1,6-szorosával gazdagodunk.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!