Az FA-Kupában a Championshipben a playoffra hajtó Preston a Norwich gárdáját fogadja. A házigazda nincs ugyan jó passzban, de otthonában erős, és sok találatot szerez. A kanárik a Premier League-ben a bennmaradásért harcolnak, rég nem nyertek bajnokit, viszont rendre gólos meccseket vívnak. Ma is gólváltásban gondolkodunk, amely az irodáknál 1.6 körül fizet.

A Fulham a második vonalban szerepel Angliában, ellenfele az első osztályú Aston Villa lesz az FA-Kupában. A londoniak felemás formát mutatnak, de ugyanez elmondható a birminghamiekről is. Igazi kupacsatára számítunk, amelynek a végén szerintünk a hazaiak ünnepelhetnek majd – 2.15-ért egy próbát mindenképpen megér!

Vasárnap a Torino látogat az Olimpicóba. A farkasok jól zárták az évet, verték a SPAL-t és a Fiorentinát is, így feljöttek a 4. helyre. A bikák kissé hektikusan zárták az évet, jelenleg csak a középmezőnyben tanyáznak. A fővárosiak sikerét várjuk a mérkőzéstől, ám érdemes találatokkal is megfűszerezni az alaptippet: a H és +2.5 már 1,9-et ér az irodáknál.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!